Kontakt

Mund të kontaktoni për të caktuar një takim

Ju lutem plotësoni formularin e mëposhtëm

Për pacientët nga Shqipëria seancat zhvillohen online. Në seancën e parë shqyrtohet shkurtimisht problemi i individit dhe jepet njohuri për kohen dhe pagesën e seancave e cila është falas (10 min)

obircocuk@obircocuk.site
0090 554 826 64 19

%d blogcu bunu beğendi: